Daftar Diri Anda Sebagai Ahli Shaklee Hari Ini


Assalamu'alaikum....hai

Adakah anda pengguna Shaklee? Atau anda baru saja nak cuba-cuba amalkan Shaklee? Jika anda pengguna tegar atau tidak produk Shaklee tetapi masih belum menjadi ahli, saya sangat sarankan supaya anda mendaftar sebagai ahli.





Ini adalah kerana banyak kelebihan yang anda akan perolehi antaranya ialah :

1. Anda akan mendapat penjimatan produk Shaklee sehingga 20% dari harga runcit kerana harga ahli untuk ahli dan harga runcit untuk bukan ahli. Anda juga akan diberi konsultasi berterusan jika berdaftar dengan saya.

2. Sekiranya pembelian bulanan anda terkumpul melebihi 150UV, anda akan mendapat cash rebate, ini bukan bermakna anda perlu menjadikan Shaklee sebagai bisnes tetapi jika anda berminat secara separuh masa mahupun sepenuh masa, itu tidak menjadi masalah kerana anda akan diajar sepenuhnya.

3. Sistem pembelian secara online memudahkan anda untuk membeli dan memilih sendiri produk kegemaran anda. Pembelian bukan hanya untuk kegunaan anda sendiri sahaja tetapi anda juga boleh membeli untuk keluarga, saudara mara dan rakan-rakan.

4. Promosi bulanan khas untuk ahli berdaftar.


Apa yang anda perlu buat untuk menjadi ahli


1. Anda hanya perlu mendaftar dengan yuran keahlian sebanyak RM80 (Semenanjung Malaysia) / RM90 (Sabah Sarawak) dan layak mendapat harga ahli untuk pembelian kali pertama produk Shaklee.

2. Sekiranya anda mempunyai bajet tambahan, anda boleh membuat pembelian melebihi 200UV dan anda akan mendapat keahlian secara PERCUMA!! Dimana anda tidak perlu lagi membayar yuran keahlian.

Untuk mendapat 200UV, di sini saya sarankan pembeliannya
- 2 botol Vivix atau
- 3 kotak Shaklee Collagen Powder atau
- 6 canister ESP


Caj penghantaran RM11 untuk Semenanjung / RM22 untuk Sabah/Sarawak dikenakan dan ianya adalah flat rate. Jika ingin menjimatkan kos , anda perlu membuat pembelian sebanyak RM800 ke atas.


Anda boleh sms / whatsapp ke nombor 012-3923099 atau http://www.wasap.my/60123923099 taip "register ahli" dan berikan detail di bawah :

Detail yang diperlukan untuk menjadi ahli :


  1. Nama :
  2. No. Kad Pengenalan :
  3. No. Telefon :
  4. Alamat Penghantaran :
  5. No. Akaun Bank dan Nama Bank : (cth : 123456789/maybank)
  6. Nama Pasangan :
  7. No Kad Pengenalan Pasangan :
  8. Email :


Anda boleh mendaftar secara online di sini, sila klik

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1234730




Ingin Menjadikan Shaklee Sebagai Bisnes Anda?


Jika anda ingin menjadikan Shaklee sebagai bisnes, perkara pertama adalah anda perlu selidik siapakah yang akan membantu anda? Latar belakang dan keturunan kumpulan yang bakal anda sertai. Adakah kumpulan itu mampu membantu anda dalam mengembangkan bisnes shaklee anda? Yang pasti orang itu adalah upline anda

Anda membuat pilihan yang tepat dan betul apabila berdaftar sebagai ahli yang sah bersama saya kerana bersama saya anda akan berada dalam kumpulan yang sangat memberi dorongan untuk memantapkan bisnes anda ini.

Saya merupakan anak didik pemilik zaraismail.com iaitu Puan Fatimah Azzahra, cucu kepada pemilik celikvitamin.com dan CelikVitaminGroup, Master Adilah Manaf dan Master Fahmi Shuhaimi. Mereka merupakan individu yang banyak memberi inspirasi kepada saya.
Saya juga berada dalam group yang sangat awesome iaitu iReach milik Master Lyna Noh dan Master Zainul Anuar.

Group Jutawan Shaklee Paling ROCK - ASB Mega Seminar 2014 from iReach HD on Vimeo.


Jika sudah menjadi pelajar wajiblah hadiri kelas, kan..? Jangan risau, selain daripada kelas yang dianjurkan oleh Shaklee, kelas bersama group adalah secara online. Anda tidak perlu bersusah payah, terkejar-kajar untuk menghadiri kelas, sambil masak atau layan anak-anak pun boleh belajar. Seronok kan..?

Tapi yang paling penting adalah diri anda sendiri. Kenapa..? Asalkan anda seorang yang berani menyahut cabaran, mempunyai minat, konsisten, boleh belajar dan diajar, insyaAllah tiada yang mustahil kerana semuanya bermula "FROM ZERO TO HERO". Jadikan diri kita "FROM ZERO TO INFINITI".

Jangan lepaskan peluang anda untuk menjadi salah seorang daripada protege saya. Semakin lama anda berfikir, semakin ramai yang mendahului anda. Buatlah pilihan anda.


 with love,
Syahida Noor
Your Business Mentor
#CVGProBlogger



Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya


SMS /WhatsApp : 012-392 3099

Facebook : Syahida Noor

FB FanPage : Nota Vitamin

IG : @iedanoor_mynotavita
@notavitamin


Happy Sharing Happy Reading









4 comments:

  1. tak dinafikan banyak kelebihan jadi ahli

    ReplyDelete
  2. Banyak benefit yang kita boleh nikmati jika berdaftar sebagai ahli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis Zara..macam-macam ada

      Delete